Uutiset

 

2016-12-06

PADS VX.2.1 3D jakelussa

PADS VX.2.1:ssä DX Designer sai lisää uusia toimintoja. PADS Netlist > Integrated Flow projekti- ja kirjastokääntäjät, 3D, DXF Export, Variant Manager,... ovat saaneet paljon parannuksia. HyperLynxiin on myös lisätty EMC simulointi.

PADS Professional sisältää nyt vakiona PADS AMS (Analog/Mixed Signal) simulaattorin.

Serverille asennetun lisenssipalveluohjelmiston pitää olla vähintään FlexNet v11.13.1.2.

2016-08-26

PADS VX.2 3D jakelussa

PADS VX.2:ssa DX Designer sai runsaasti uusia toimintoja runsaasti. PADS Layoutissa oleva Copper Pour on uusittu ja nyt se pohjautuu Xpeditionin vastaavaan rutiiniin. PADS VX.2:n myötä julkaistiin myös useita uusia optioita.

2015-12-04

PADS VX.1.2 3D jakelussa

PADS Standard 3D kokoonpanossa on nyt 3D viewer ja PADS Standard Plus 3D kokoonpanossa 3D placement/DRC. Kumpikin kokoonpano sisältää STEP i/o liitynnän. Windows 10 käyttöjärjestelmä on myös tuettu PADS VX.1.2 3D:ssä.

2015-06-03

PADS VX.1.1 jakelussa

Windows 8.1 käyttöjärjestelmä on nyt tuettu PADS VX.1.1:ssä ja PADS Professional sai uuden lisäoption: FBGA I/O optimization.

2015-04-02

PADS VX.1 jakelussa

PADS VX.1 sisältää kolme uutta kokoonpanoa:

  • PADS Standard
  • PADS Standard Plus
  • PADS Professional

PADS Professional on täysin uusi kokoonpano PADS-tuoteperheessä. PADS Professional pohjautuu Xpedition teknologiaan.

Lisäinfoa PADS VX.1-kokoonpanoista.

2014-10-28

Stacked vias-apuohjelma

PADSissa on ollut haudattujen ja sokeiden läpivientin tuki jo pitkään. Stacked vias-ominaisuus saadaan toteutettua siten että määritellään kerrosten välille kaikki Partial Via-kombinaatiot.

Stacked vias-apuohjelmaa käytetään kahdessa vaiheessa. Ennen johdotusta voidaan hyvin helposti luoda kaikki Partial Via-kombinaatiot. Kun johdotus on valmis, jokaisesta porattavasta kerrosksesta tuotetaan poraustiedosto, johon otetaan mukaan kaikki ao. kerroksen läpi kulkevat läpiviennit.

Tässä on merkittävä ero vakiopostprosessoriin, jolla voidaan tulostaa tiedostot porauspareittain (drill pairs). Pinottujen läpivientien tapauksessa joudutaan valmistajalle ohjeistamaan mitkä tiedostot yhdistetään.

Stacked vias lukee läpiviennit rajapinnan kautta ja päättelee start-end -kerrosten perusteella mihin kerroksiin reikä tarvitaan Tuloksena on osittaisista läpivienneistä yksi nc-tiedosto kerrosta kohti, mikä yksinkertaistaa valmistustiedostojen tuottamista.

Latauslinkkisivu.

2014-10-24

Databook-migraatiotyökalu pDB-ohjelmistoon

Nykyiset PADS Logic-kirjastot voi kääntää VX:n työkaluilla sujuvasti xDX Designer-formaattiin. Konversio tukee xDX:n perusversiota, jossa attribuutit tallennetaan symbolien yhteyteen.

Parempi vaihtoehto on rakentaa Parttype-tiedoista Databookille aito backend-tietokanta, jolloiin xDX Designerista saa täyden hyödyn. pDB:ssä on nyt migraatiotyökalu, jossa käyttäjä voi määritellä Logic Family-kohtaisesti kohdetaulun. Näin erityyppiset komponentit on helppo ryhmitellä omiin taulukoihinsa tietokannassa (kuten Databookissa suositellaan).

Migraatiossa voidaan myös valita attribuutit joiden sisältö tulkitaan liukulukuina, esimerkiksi "Value". On yleinen tapa merkitä Value-kenttään arvot tekstinä, esimerkiksi "4n7" tai "4700pF". Migraatiotyökalu osaa purkaa tämän tyyppiset merkkijonot ja tallentaa ne liukulukuina.

Siirtymävaihe yleensä kestää jonkin aikaa, joten migraatio voidaan ajaa uudelleen ja siten päivittää kohdekanta. Se ei puutu kohdekantaan mahdollisesti lisättyihin kenttiin.

2014-08-01

PADS VX jakelussa

PADS VX on siirtynyt jakeluun. Merkittävimmät uudistukset koskevat piirikaavion ja layoutin yhteiskäyttöä. Integrated flow-menettelyssä xDX Designer ja Layout jakavat yhteisen tietokannan, joka sisältää mm. komponentit, kytkennät ja säännöstöt. Jos muutoksia tehdään jommassa kummassa ohjelmassa, indikoituu muutos heti toisessa ohjelmistossa, ja käyttäjä voi ottaa muutokset käyttöön. Vertailuun perustuvaa ECO-proseduuria ei tällöin tarvita.

Muita merkittäviä uutuuksia ovat muun muassa:

  • Archive Management, jossa on versionhallinta, esikatselu, ristiinosoitus, vertailut tiedostojen välillä sekä raporttina että graafisesti (varsin käyttökelpoinen katselmoinnissa)
  • Constraints Manager, taulukkotyyppinen säännöstöjen muokkaus
  • ODA starter libraries, yli 10000 modernia komponenttia symboleineen
  • Central Library - keskitetty kirjastonhallinta

Tässä versiossa on nyt käytetty osittain yhteistä koodipohjaa Expeditionin kanssa. Kehitys jatkuu

2012-10

PADS 9.5 jakelussa

9.5-versiossa on tuki virtuaalinastoille. Ne mahdollistavat kontrolloidun johtimen haaroituksen, mitä tarvitaan etenkin DDR-muistiväylien suunnittelussa.

2012-03

PADS 9.4.1 jakelussa

9.4.1 sisältää merkittäviä parannuksia ohjelmistoon.

Logicissa on nyt Properties-ikkunassa tuki usemmalle yhtäaikaisesti valitulle komponentille. Myöskään Properties-ikkunaa ei tarvitse sulkea seuraavan osan valintaa varten.

Layoutissa on myös uutta, mm. Colors Setupin värimuutokset saa nyt näkyviin välittömästi ilman erillistä hyväksyntää. 2D-viivojen käsittelyyn tullut Snap-toiminto, sekä uusia viivatyylejä. 2D-shape on nyt myös mahdollista katkaista kulman kohdalta Break-komennolla. Uutena on myös erikseen hankittava optio: DFM Analysis.

Routerin uusia toimintoja on mm. Follow Route, vedon saa seuraamaan toista objektia (esim. johdin tai levyääriviiva) eristevälisäännön mukaan. Tämä helpottaa esim. flexien suunnittelua. Associated Nets-sääntömäärityksellä voidaan määritellä pituus useamman kytkennän muodostamalle signaalille, tyypillisin esimerkki lienee sarjasovitus.

PADS DS, LS ja ES Suite-ohjelmistopakettien verkkolisenssointiin on tullut parannus. Nyt on mahdollista määrittellä Suite ohjelmistopakettien käyttäjät, jolloin esim verkossa olevat erilliset Logic lisenssit voidaan eriyttää määrätyille käyttäjille. Ei siis enää lisenssien kilpavarauksia aamuisin.

2012-03-13: Huomio! PADS 9.4 version käyttäjillä saattaa esiintyä komponenttieditorin kaatumista tietyissä olosuhteissa. Vika on paikallistettu, se saattaa ilmetä kokoonpanoissa joista puuttuu laajennettu säännöstö (ARS). Korjaus 9.4.1-versiossa. PADS 9.4 ehti olla jakelussa muutaman päivän.

 

2012-02

Downstream Technologies 10 v

Downstream Technologiesilla on nyt 10-vuotisjuhlat. Sen kunniaksi BluePrintistä on saatavana erikoishintainen BluePrint Lite-versio. Nyt ei dokumentoinnin automatisointi ole hinnasta kiinni. Kysy lisää!

CAM350 v10.7 ja BluePrint v3.2 julkaistu.

2011-07

PADS ES-päivitys

Jos käytössänne on PADS Layout 065, 075, 095, 100 tai 125, voidaan se päivittää nyt ES-suiteksi edullisin ehdoin.

PADS 9.3.1 jakelussa

9.3.1 sisältää monia parannuksia, esimerkiksi Logicissa monet dialogit ovat nyt modeless-tyyppisiä, eli objektia voi vaihtaa ja pitää dialogin auki kuten Layoutissakin.

Layoutissa on mm. parannettu HighSpeed-router, autohatch-toiminto (näyttää kuparialueet täytettynä automaattisesti kun tiedosto avataan). DXF-formaatissa tuodut vektorit voi nyt yhdistää ja muuttaa monikulmioksi, jonka voi edelleen muuttaa levyääriviivaksi tai muuksi objektiksi.

Tätä versiota voi käyttää lisenssillä jonka versiotunnus on 2011.05 tai uudempi. Jos ylläpitonne on voimassa, löytyy uusi lisenssi Supportnetistä.

2010-06

PADS 9.2 julkistettu

9.2-versio on nyt toimituksessa. Uusia ominaisuuksia mm: vanhempien PADS versioiden (2007 tai uudempi) asetusten siirto 9.2 versioon, IPC yhteensopivat kirjastot (ladattava erikseen), net nimi on mahdollista asettaa näkyviin suoraan vedon/padin/läpiviennin päälle, laajennukset differentiaaliparien käsittelyssä, thermal padien asetusten laajennus, Layout ja Router sykronointi reaaliajassa, jne.
Nyt saatavana myös erillinen PADS Viewer, minkä voit ladata Mentor Graphicsin sivuilta.

2010-01

PADS 9.1

Uusia ominaisuuksia ovat mm. ODB++ output (Layout), nettien yhdistäminen (esim. analogia- ja digitaalimaan), Layoutin älykäs PDF-tuki, ES-Suite sisältää nyt version DxDatabookista, uusi Decal Wizard joka tukee IPC-7351A-nimeämiskäytäntöä, tiedostojen tuonti on nyt suoraan File-open-valikossa. Logiciin on lisätty PDF export jne.

2009-09

ModelSim DE julkistettu

Modelsim DE on uusi kokoonpano jossa on mukana Assertion-based verification-, System Verilog- ja PSL-tuki, kuten myös Xilinx SecureIP. Lisätiedot Modelsim-sivulta.

Jos käytössänne on Modelsim PE, Designer, tai jokin Modelsimin OEM-versio, kannattaa kysyä päivitystarjousta.

 

2008-06
BluePrint ja CAM350 integroituvat
CAM350 V10.0 ja BluePrint 2.0 yhdistyvät siten että ne käyttävät samaa tietokantaa. CAM350-toiminnot voidaan käynnistää BluePrintin valikoista ja päin vastoin. Ladatut tiedot ovat kummankin ohjelmiston käytettävissä.

Nyt BluePrint tukee ladonta-aihion rakentamista - myös kääntöaihion. Aihiotiedot tuodaan myös ODB++-tiedostosta jos ne siellä ovat. Tukee ODB++ V8.0-formaattia.

CAM350:ssa voi käyttää joko uutta tai nykyistä käyttöliittymää - nykyisten käyttäjien on helppo jatkaa 10.0-versiolla.

Uusi ohjelmistoversion on parhaillaan betatestivaiheessa ja tulee saataville kesän kuluessa.

Tarkemmat tiedot sivulta: http://www.downstreamtech.com/Company/2008/CAM350-10.html

Osallistu myös web-seminaariin, ilmoittautuminen sivulla: http://www.downstreamtech.com/Events/CAM350_Seminars.html

 

2008-01
CAM350 9.5.2
Uusin versio on 9.5.2. Latausosoite: http://www.downstreamtech.com/support.html

 

PADS 2007.2 Vista-versio
Vista-versio on beta-vaiheessa. Se tulee jakeluun kevään aikana.

Jos käytössänne on Vista-kone jossa olisi tarvetta ajaa PADSia, ottakaa yhteyttä. 2007-version saa kyllä toimimaan täysin, vaikka sille ei virallista tukea olekaan.

 

2007-02
PADS 2007

PADS 2007 ladattavissa

Esimerkki uusista piirteistä
-RF toiminnot. Valmiit liuskat voidaan tuoda DXF:n kautta. Liuskoja voidaa piirtää suoraan niistetyin kulmin.
-Läpivientitoiminnot - alue voidaan täyttää automaattisesti läpivienneillä joko kokonaan tai reunaa seuraten. Myös johdin voidaan ympäröidä läpiviennein.

sivun alkuun

 

 

 

 
Suomi

Home | Uutiset | Tuotteet | Tuki | Koulutus/Tapahtumat | Palvelut | Yhteystiedot
DS-Design Systems Oy +358-40 520 3854